Vakantie kreeg een hele bijzondere wending

Die tijd in Italië, een week mee met mijn beste vriendin, wat daar gebeurde, zal het nooit vergeten. Mocht mee naar Italië. Hoe fijn, samen met mijn beste vriendin, was happy dat ze hadden gevraagd of ik misschien mee wilde. Net 18, niet al teveel geld, mooi dat ik mee mocht. Een fijne plek. Konden onze gang gaan, natuurlijk wel een paar duidelijke regels, begrijpelijk. De broer van mijn vriendin’s moeder zou ook komen. Hij kwam de volgende dag. Echt een aardige jongen. Mara, mijn vriendin, zijn nichtje, we konden het goed vinden met elkaar. Heel anders als de ouders van Mara, iets wat gezapiger, maar wel lieve schatten.
Han, de broer, deed graag mee met klieren in het water. Op de steiger ons er af gooien, het lukte ons ook hem er af te krijgen. En hoe kijk je als een meisje/vrouw aan tegen zo’n iemand. Tuurlijk bekeek ik hem. Bedoelde er niks mee, hij zag er wel goed uit, mooie body.

Waren weer eens aan het klieren. De ouders van Mara keken van een afstandje toe. Vonden het ook weer leuk dat Han zo met ons aan het klieren was. Vloog weer 1 van ons door de lucht in het water. Wij lachend, proestend boven komend. De ouders van Mara konden het wel waarderen, hadden wel schik hoe wij tekeer gingen. Mara was al uit het water gegaan. Han drukte mij nog eens onder. Hij verraste mij. Kwam echt geschrokken weer boven water. Hij zag mijn blik. “Ohh Josje, dat was niet mijn bedoeling, sorry”. Hij trok mij spontaan tegen hem aan, wilde mij een spontane knuffel geven, mij gerust stellen. Dat kon ik wel waarderen. Maar ik bespeur meteen iets bij hem, dit omdat ik strak tegen hem aan ben getrokken. Volgens mij besefte hij het toen niet eens zo snel. Voel zijn piemel heel goed tegen mij aandrukken. Die is groter als normaal behoort te zijn. “Gaat wel weer, zijn armen nog om mij heen, had dit niet verwacht”. Waarom, geef hem heel snel een kus. Han mij echt verbaasd aankijkend.
“Kom, we gaan er uit, eten zal zo wel klaar zijn”.

Kijk nog een keer om, geef hem mijn beste lach, Han gaat er ook uit. We gaan eerst eten. Daarna douchen. Mara en ik gingen ons een beetje optutten. Naar de disco. Han en de ouders van Mara bleven nog even borrelen samen. We hadden echt een toffe avond. Gingen weer naar onze tent. Mara sliep al snel. Was het dom, kroop uit de tent, naar die van Han. Heel voorzichtig de rits omhoog. Moest even wennen, was donker, zag hem liggen. Deed de rist wel zachtjes dicht. Kon hem nu goed zien. Ik was echt zenuwachtig. Deed ik er juist aan zomaar bij hem binnen te sluipen. Hij lag naakt op zijn slaapzak. Omdat hij op zijn rug lag keek ik natuurlijk naar zijn piemel. Ik moet toch enigszins lawaai hebben gemaakt. Han schrikt wakker, mij aankijkend. “Josje, wat doe jij hier, schrik mij rot, gekkie”.
Hoe dom, kan mij nu wel voor mij kop slaan. Han doet zijn lampje aan. Best ongemakkelijk nu. Hij naakt, ik in zijn tent.

Hij moet er gelukkig om lachen. “Nou, waarom kom je mij een bezoekje brengen jongedame”. “Gewoon, wat moet ik zeggen, wilde je even helemaal alleen kunnen spreken”. Zie nu dat zijn piemel groter wordt. Moet er naar kijken. “Nou, wat een verrassing, had ook morgen gekund ergens elkaar spreken”. Kijk Han aan. Trek mijn hemdje uit. Heb er verder niks onder aan. Han zegt niks. Ga tegen hem aanliggen. Kus Han. We zeggen beiden niks. Hij pakt mij vast, kom op hem te liggen. Zoenen. Onze tongen ‘vinden’ elkaar. Leg mijn benen naast die van hem. Zijn handen voel ik mijn billen strelen. Gaat nu vanzelf. Voel hoe zijn stijve in mij gaat. Han doet voorzichtig. Voelt lekker, niet eerder sex gehad. Laat het gebeuren. Druk mij omhoog, steun op zijn borst, ik beweeg nu mee op zijn ritme. Hij gaat met zijn vingers heel zachtjes over mijn klitje. Voel een geweldig gevoel in mijn lichaam. Ik fluister. “Han, ik ga volgens mij klaar komen”. Echt wel. Een warm gevoel. Heel erg fijn. Kijk Han aan. Hij spant zijn lichaam. “Josje, ik ga ook komen”.

Voel hoe zijn zaad in mij komt. Kijk Han gelukzalig, rozig, aan. Kruip naast hem. “Dit was echt heel erg fijn”. Kus zijn borst, streel zijn borsthaar, kus hem. Doe mijn hemdje weer aan. Nog een vluchtige kus. “Slaap lekker”. Kruip in mijn eigen slaapzak. Val heel erg prettig in slaap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Mijn bezoek aan mijn kameraad, nou dat kreeg een hele bijzondere wending

Keek in mijn agenda. Zaterdag, afgesproken met Ralf. Maar goed dat ik keek, was mij anders echt ontschoten. Snel de…